5.9.14


De eerste week van ons nieuwe schooljaar is goed verlopen. Voor iedereen was het terug wat wennen. Afscheid moeten nemen, terug in de drukte , nieuwe kleuters, voor de eerste keer naar school, weer veel indrukken opdoen, terug in het ritme komen met de bijkomende vermoeidheid....Maar, het is best goed gegaan!
Zoals jullie misschien al gemerkt of gehoord hebben is juf. Nele dit schooljaar ook weer deeltijds op onze school. Zij heeft een lokaaltje mogen inrichten als kleuterklasje en dit is heel mooi geworden.
Juf. Nele zal vooral bij onze kleuters ondersteuning bieden en ook een stukje bij juf. Ruth. Dus in de toekomst zal jullie kleuter ook eens in het nieuwe klasje van juf. Nele mogen gaan spelen en samen met haar activiteiten doen. Omdat het allemaal nog een beetje zoeken is en omdat onze (jonge) kleuters eerst terug een beetje moeten wennen en tijd nodig hebben om zich thuis te voelen, hebben we dit nog niet de eerste week gedaan. Wij gaan nog even verder met "onthalen", thema welkom, afspraken leren kennen, de klas verkennen....
Op de infoavond zullen we jullie meer uitleg geven over de ondersteuning van Juf. Nele.
Fijn weekend!

Geen opmerkingen: