27.6.13

Afzwaai en Kiwifeest!

De kleuters van de laatste kleuterklas ( Lieke was jammer genoeg ziek )  krigen vandaag hun kleuterdiploma en wij mochten natuurlijk gaan kijken!  Proficiat grote jongens en meisjes en véél succes in het eerste leerjaar!

Wij hebben vandaag ook afscheid genomen van juf. Ann. Zij gaat volgend schooljaar op een andere school werken. Dank je wel, juf. Ann voor de fijne tijd dat je bij ons was. We wensen je veel succes en  veel plezier met je nieuwe kleuters .  Juf. Gerda krijgt in haar klasje een nieuwe juf erbij. Dat is juf. Ruth. Hoe de precieze verdeling van die klasuren gaat zijn is nog niet helemaal duidelijk maar dat is voor na de vakantie. Onze 3 jarigen krijgen dus juf. Ruth en juf. Gerda in hun volgende  kleuterklas.


 Het was vandaag ook kiwifeest in de turnzaal. Er was allerlei bewegingsmateriaal waar onze kleuters van hebben genoten...we hebben ook allemaal kiwi gesmuld!


1 opmerking:

Mama Fie zei

Juf Ann, ons Fie vond het super met jou erbij! Maar ze staat ook te springen om juf Ruth welkom te heten!
Juf Liesbeth, dank je wel voor de goede zorgen de afgelopen 2 jaar. Fie heeft ervan genoten! Jammer dat we nu afscheid nemen, maar ze is klaar voor de volgende stap in haar leventje! We wensen je een hele fijne en ontspannen vakantie om in september weer een nieuwe bende welkom te heten.